Menu

Van een cursist

Gerommel om 5 uur ’s morgens . Ik dacht verkeerde pindasaus gegeten ofzo…? . Wel soort van weeën gehad even maar al snel persdrang. Weeën niet echt meegemaakt. Dus ik had de verloskundige ook nog niet gebeld. Mijn vriend heeft om 8.30 uur de verloskundige gebeld gelukkig. Om 10 uur was de verloskundige er en toen had ik al volledige ontsluiting. Na vliezen breken en 35 min persen is de kleine om 10.35 uur geboren. Eerst op de rug, toen baarkruk en laatste stukje op mijn zij. Zonder knippen of scheuren. Viel me alles mee!

Het leven is even anders dan normaal nu... Maar je zwangerschap gaat gewoon door. Gelukkig maar.
Een goede voorbereiding is zo belangrijk straks voor je bevalling. En ook dat verandert niet.
Daarom gaan onze Ontspannen zwangerschapslessen gewoon door! Op een aangepaste wijze, online!
Ben jij nu tussen de 20 en 32 weken zwanger? Meld je dan gewoon aan of neem even contact op via het contactformulier voor meer informatie!