Menu

Anne’s verhaal

Toen ik net zwanger was benauwde mij het gevoel dat ik over 9 maanden moest gaan bevallen. Iets waar ik van dacht dat je je er niet op kunt voorbereiden en iets vreselijks is.

Ik ging op zoek naar een zwangerschapscursus. Al snel kwam ik op de website van Simone, iets wat mij erg aansprak en een afspraak voor een proefles was snel gemaakt.

De eerste lessen vond ik het erg moeilijk om mijzelf te ontspannen en mijn angsten echt los te laten. Na een poosje keek ik iedere week uit naar de zwangerschapsyogalessen omdat ik merkte dat ik tijdens de lessen goed contact kon maken met mijn kindje, een bijzondere en mooie ervaring.

2 weken voor mijn uitgerekende datum braken ’s nachts mij vliezen en begon ik gelijk te giechelen want vol vertrouwen ging ik mijn bevalling in. Na 2 uur had ik volledige ontsluiting doordat ik zo goed had ontspannen en bij iedere wee bedacht ik “ik ga mijn kindje liefdevol ter wereld brengen”. Binnen 8 uur hadden wij onze prachtige dochter in onze armen.

Complimenten kreeg ik van de verloskundige dat ik zo goed had ontspannen en goed naar mijn buik had geademd. Deze complimenten moet ik doorgeven aan Simone!! Door haar fijne aanpak en goede/vele informatie tijdens de zwangerschapsyogalessen is bevallen voor mij 100% meegevallen.

Het leven is even anders dan normaal nu... Maar je zwangerschap gaat gewoon door. Gelukkig maar.
Een goede voorbereiding is zo belangrijk straks voor je bevalling. En ook dat verandert niet.
Daarom gaan onze Ontspannen zwangerschapslessen gewoon door! Op een aangepaste wijze, online!
Ben jij nu tussen de 20 en 32 weken zwanger? Meld je dan gewoon aan of neem even contact op via het contactformulier voor meer informatie!